Wie ben ik?

Mijn visie:

Iedere patiënt heeft zijn eigen uniek verhaal.

Al ruim 20 jaar werk ik als huisarts in Kuurne.

Iedere patiënt heeft  zijn  eigen uniek verhaal.  Mensen de ruimte geven om dit te brengen staat centraal in deze praktijk.

Met aandacht voor de mens achter elk verhaal kwaliteitsvolle zorg op maat kunnen aanbieden is mijn grote drijfveer.

Om hiervoor te zorgen vind ik een goede en nauwe samenwerking met collega’s huisartsen en andere hulpverleners van de  eerste lijn heel belangrijk: kinesisten, apothekers, verpleegkundigen, diëtisten, psychologen,…

20 jaar ervaring

Al 20 jaar werk ik als huisarts in Kuurne. Ik gebruik een combinatie van theoretische voorbeelden en praktische werkervaring.

1 geheel

In deze praktijk staat elke patiënt gelijk. Ieder verhaal is evenwaardig. Om ervoor te zorgen dat iedereen zo goed mogelijk geholpen kan worden, wordt een nauwe samenwerking met kinesisten, diëtisten en andere hulpverleners gegarandeerd.

Evenwicht

Evenwicht staat centraal in deze praktijk. Elke patiënt wordt geholpen aan de hand van een psychologische- en wetenschappelijke kijk. Het evenwicht tussen persoonlijkheid en professionaliteit wordt goed bewaakt.

Om de goede zorgen te kunnen garanderen werken we samen in  huisartsennetwerk ‘De Triangel’, zo is er altijd een dokter beschikbaar om u te helpen.

Dr. Laurence Viaene
Sint-Katrienplein 1
8520 Kuurne

056 30 66 09    praktijkkatharina.be

Dr. Wim Samyn
Heirweg 248, Kortrijk (Vlak bij het Ring Shopping)

Dr. Pieter Herman

Noordstraat 4 Kortrijk ( vlakbij Texture)

056 38 08 18     medikoplus.be

 

056 49 85 84    denoordbrug.be

Wenst u een afspraak te maken? Klik dan op de knop hiernaast